Startavond 2011-2012
8/10/2011
Steven Vanderaspoilden maakte een mooie fotoreeks van de startavond met Findus, Rémi Decker en Gidan. Ontdek ze via deze link.

Bal Intiem met Orbál & Theuns-Dorzée
18/2/2009
Jeremy Naus plaatste een fotoreportage van het Bal Intiem van 18/2 online. Ontdek Orbál, Tom & Aurélie, uzelf en de rest van het carnavalbal via deze link.

Vier Intiem 2009-2010
31/12/2009
Ons eerste oudejaarsbal, met Jeroen Geerinck, Naragonia, Surpluz en Parasol. Foto-reportages van Leen Devyver, Leen Standaert & Jeremy Naus, Sebastiaan Hanoulle, Wim Godden en Peter Van Tilborgh kan je bekijken op de website van Vier Intiem.

Bal Intiem met Dr. Eugène, Sophie Cavez en Naragonia Quartet
7/5/2009
Dr. Eugène opende het bal, voor de gelegenheid met slechts twee Eugènes en één Eugénie. Sophie Cavez gaf solo en met gast Jo Zanders het beste van zichzelf. En Naragonia Quartet mocht het geheel op een sublieme manier afsluiten. Adeline Bataillie stuurde ons deze fotoreportage.

Sens Unique en Bodixel
2/4/2009
Steven Vanderaspoilden legde het concert met Sens Unique en Bodixel vast. Bekijk hier zijn fotoreportage.

Orbál en Goze
26/2/2009
Een zot en intiem dubbelconcert met gebroken snaren, een konijn en een lampadaireke uit grootmoeders tijd. Bekijk hier enkele sfeerbeelden van Adeline Bataillie.

Bal Intiem met Amorroma, Nele Paelinck en Peut-être Jeanne
4/12/2008
Amorroma (ex-Amorrometto) zorgde voor een gezongen bal, Peut-être Jeanne kwam nog eens afgezakt uit Frankrijk en Nele Paelinck verzekerde de overgang tussen de twee groepen van een streepje muziek. Mira Feryn was erbij en zorgde voor deze fotoreportage.

TomTom & Hannnelore Bedert
23/10/2008
Op 23 oktober waren TomTom en Hannelore Bedert te gast in het Oratoriënhof. De zolder zat afgeladen vol, en Mira Feryn zorgde voor volgende fotoreportage.

Bal Intiem met Nima, Daou en Claeys/Laloy/Chardome
16/10/2008
Nima mocht openen, waarna Daou verrassingsact kwam spelen. Ook Wim Claeys en Didier Laloy hadden een verrassing mee, onder de vorm van gitarist Pascal Chardome.
Mira Feryn (grote selectie / kleine selectie) en Sebastiaan Hanoulle legden de avond op foto vast.

Startavond met Montanaro-Cavez
25/9/2008
Sophie Cavez en Baltazar Montanaro kregen de eer om het openingsconcert van het nieuwe FiL-seizoen te spelen. Ze pakten het talrijk opgekomen publiek in, en Mira Feryn zorgde naar goede gewoonte voor een foto-reportage. Meer...

Seizoensoverzicht 2007-2008
September 2007 - april 2008
Een foto-overzicht van 2007-2008 door Mira Feryn. Met Los Pablos, Dazibao, Surpluz, Naragonia, Peut-être Jeanne, Orbal, Snaarmaarwaar, Hester Bolle, Lenny, Mira, enz. Meer...

Mira en Decker-Decombel
April 2008
Maarten en Rémi stelden hun cd voor, Mira pakte de zaal in en haar naamgenote hield haar fototoestel in de aanslag.
Meer...

BBi: Wouter, Tom & Aurélie en Peut-être Jeanne
Maart 2008
Mira Feryn was weer van de partij op BBi. Ze bracht Peut-être Jeanne, Wouter Vandenabeele, Tom Theuns & Aurélie Dorzée in beeld. En het publiek natuurlijk. Meer...
Hier vind je ook enkele foto's van Sebastiaan Hanoulle.

Cor & Dazibao
Februari 2008
Cor toverde folklanken uit de vleugelpiano, Dazibao speelde semi-akoestisch de zaal plat, en Mira Feryn zorgde weer voor mooie sfeerbeelden. Bekijk de reportage ...

Laura, A Flat Miner en Naragonia
December 2007
Naragonia, A Flat Miner en Laura Erpels in het Oratoriënhof gezien door Mira Feryn.
Bekijk album.
Sebastiaan Hanoulle bezorgde ons volgende foto's

BBi: Orbal, Eveline & Pieter en Snaarmaarwaar
December 2007
Het heeft even geduurd, maar hier zijn ze dan: de foto's van ons Sinterklaasbal met Orbal, Eveline & Pieter en Snaarmaarwaar door Mira Feryn. Bekijk album.

Lenny en Le Vélo Vert
November 2007
De zaal zat goed vol voor Lenny en Le Vélo Vert. Mira Feryn was er ook bij, en naar goede gewoonte zijn daar sporen van. Hier kan je nagenieten van het concert.

BBi: Hester Bolle & co en Amorroma trio
Oktober 2007
Mira Feryn zorgde weer voor sfeervolle foto's van BBi. Hester Bolle, Joachim Thys, Bert Ruymbeek, Lotte De Blieck, Jowan Merckx, Bert Van Reeth, Rheidun Schlesinger en ... uzelf in beeld.

BBi: Surpluz en Los Pablos intiem
September 2007
Surpluz en Los Pablos zorgden in september voor een geslaagd Boombal Intiem in de Predikherenkerk. Mira Feryn zorgde voor een fotoreportage.

BBi 2006-2007
December 2006 & maart 2007
In december 2006 speelden Pablo Golder, Sophie Cavez & Véronique Laurent en Jeroen Geerinck & Leen De Blauwe. Jeremy Naus zorgde voor een reportage. Leen Standaert bracht in maart 2007 Naragonia trio en Sara, Helge en Hester in beeld.