Suskewiet
Oktober 2010
Elise Rodriguez strikte Klaas Keymolen en zijn Suskewiet-kompanen voor een babbel.
Meer ...

Daou
Februari 2010
Elise Rodriguez ging weer op pad en kwam terug met een interview van Gunnar Van Hove, Jeroen Knapen en Marieke Van Malderen van Daou.
Meer ...

Stefan Timmermans
September 2009
Tijd voor nog eens een vakantie-interview, dachten we deze zomer. En dus ging Elise Rodriguez op pad om een babbeltje te slaan met blokfluitist, klarinettist en doedelzaktist Stefan Timmermans.
Meer ...

Paddy Murphy's Wife
Februari 2009
Jan Debrabandere en Tijl Delannoy voor de microfoon van Elise Rodriguez over het scheppingsverhaal van PMW, hun nieuwe CD, James Bond, en andere Paddy-bezigheden...
Meer ...

Thomas Hoste
Januari 2009
Elise Rodriguez voelde "computerpsycholoog" Thomas Hoste aan de tand over zijn instrumenten, Findus en Kléan. En ontfrutselde hem een primeur ...
Meer ...

Peut-être Jeanne, samen spelen van de kelder tot de zolder
November 2008
De accordeonvirtuozen van Peut-être Jeanne vertellen over hun muzikale relatie, hun inspiratiebronnen en hun belevenissen als muzikanten en organisatoren. En wie is Jeanne nu eigenlijk?
Meer ...

Tom Theuns vanop de Aurelia Feria
November 2008
Elise Rodriguez maakte een afspraak met Tom Theuns voor een babbel over zijn muzikale avonturen met de Aurelia Feria, en ook wel over zijn nieuw solo-project, dat hij op 20 november in Leuven voorstelt.
Meer ...

Vakantie-interview met Bart De Cock
Juli 2008
Na een repetitie met Kadril trok Bart De Cock met Elise Rodriguez naar een Irish Pub. Vier uur en een liter Guiness (voor Bart) later stond het volgende gesprek op band.
Meer ...

Anveld: "Gillende fans? Ja, dat doet zeer aan uw oren, hé!"
Mei 2008
Op Boombal Leuven nam Elise Rodriguez Maarten, Tim en Inge van Anveld even apart. Een gezellige babbel met soms wat vreemde vragen. En natuurlijk aangepaste antwoorden.
Meer ...

Bert Leemans - "Ik zou heel graag even goed draailier kunnen spelen als Harald"
April 2008
Bert vond niet alleen de tijd om te komen spelen op BBi, maar ook om een babbel te slaan met Elise Rodriguez. Voor wie wil weten hoe de ideale dag van Bert eruit ziet, en wat hij nog allemaal van plan is.
Meer ...

Wouter Vandenabeele: "we waren wij drie onnozelaars, hé"
April 2008
Elise Rodriguez kreeg van Wouter een les in "hoe babbel ik mijn interviewer onder tafel". Wilde verhalen over 10 jaar Ambrozijn, overleven op linzen, lelijke beeldjes, het effect van wijn, een verlegen violiste, zijn passie voor Griekenland en andere muzikale dada's.
Meer ...

Daithi Rua - Broken strings, singing and a prize for cuteness
Maart 2008
Wat doet een Ierse singer-songwriter in Gent? Karen Bultiauw en Julie Vandamme trotseerden de Gentse kou om Iers wonderkind Daithi Rua aan de tand te gaan voelen in de Celtic Towers.
Meer ...

Wim Claeys: "wie mij wil als accordeonist, die kan mij zeker krijgen"
Maart 2008
Een openhartige Wim Claeys vertelde Elise Rodriguez over de (voorlopige) stop van Ambrozijn, het therapeutische aan tangodansen, champagne-vliegreizen, het eurosongcircus en andere "wimclaeysigheden".
Meer ...

De Folkbalbende van Wim
Februari 2008
In een poging om het mysterie van de dansende smurfen op te helderen ging Reinout Buys op café met Wim Lemkens en Sarah Tresignie.
Meer ...

Een babbel met Sophie Cavez
Februari 2008
Op de cd-voorstelling van Dazibao in 't Ey had Elise Rodriguez een afspraak met accordeoniste Sophie Cavez. Het werd een babbel over haar invloeden, Dazibao, Urban Trad en het nut van danslessen bij Leen.
Meer ...

Het snarenverhaal van Jeroen Geerinck
December 2007
Naar aanleiding van het optreden van Snaarmaarwaar op Boombal Intiem stuurden we Elise Rodriguez op pad om gitarist Jeroen Geerinck aan de tand te voelen.
Meer ...

Naragonia: "We gaan rap een tweede maken - Een cd hé!"
December 2007
Imke Lagaet en Karen Bultiauw vragen Toon en Pascale uit over liefde (voor muziek), ouderschap (van accordeonbaby's en blinkende schijfjes) en bescheidenheid (alhoewel?!?).
Meer ...

Jonge wolven deel 2: Orbal
November 2007
Sébastien Baudart sprak af met Rebecca Van Bogaert en Nele Paelinck en kreeg een verhaal over kruidenplantjes, muzikale rugzakken, balmuziek en het Orbal-muziekinstrumentenmuseum.
Meer ...

Fré Vandaele op de rooster
November 2007
Elise Rodriguez ging weer op pad en kwam terug met verhalen over platte mijnwerkers, muzikale invloeden en de folkafdeling van de bib van Izegem.
Meer ...

Een babbel met Jowan Merckx
Oktober 2007
Reinout Buys had in De Werf een gezellige babbel met Jowan over Amorroma en zijn muzikale carrière.
Meer ...

De jonge wolven van Surpluz
September 2007
Net als vorig seizoen laten we elk BBi openen door "jong talent". De muzikanten van Surpluz bijten de spits af en mochten het gaan uitleggen aan Elise Rodriguez.
Meer ...

Hubert Boone en de traditie
September 2007
In oktober verschijnt een nieuwe cd van Limbrant. Ondertussen houdt Hubert Boone zich ook bezig met de uitgave van melodieën die hij door de jaren heen verzameld heeft. Sébastien Baudart ging eens horen hoe het daarmee staat.
Meer ...

Het drukke leven van Jonas De Meester
September 2007
Los Pablos opent op 27 september het Leuvense Boombal Intiem-seizoen. Onze vliegende reporter Elise Rodriguez stelde gitarist Jonas De Meester enkele vragen.
Meer ...

Sara aan de tand gevoeld
Oktober 2006
Naar aanleiding van het concert van Turiya in Leuven op 9 november, stelden we accordeoniste Sara Salvérius enkele vragen over haar muziek.
Meer ...