Folk in Leuven
Reserveren
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Reserveren
Formulier
Hoe reserveren?
Vul het formulier hiernaast in. Na een klik op "verstuur" verschijnt het totaalbedrag. Gelieve dit binnen de tien dagen over te schrijven op rekeningnummer 735-0153063-82 van Folk in Leuven vzw. De reservatie is pas definitief wanneer we de betaling ontvangen hebben.

Tot wanneer?
Reserveren kan tot 2 dagen voor het concert/bal. De voorverkoopprijs is enkel geldig via overschrijving. Als je laat overschrijft, breng je best het bewijs van overschrijving mee (banken zijn soms traag).

Uitverkocht?
Tenzij het concert/bal als "uitverkocht" vermeld staat (wat regelmatig gebeurt, snel zijn kan handig zijn), zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa.

Bevestiging?
Vanaf nu sturen we geen bevestiging meer als de kaarten betaald zijn. Wie het reservatieformulier verstuurt én betaalt, mag ervan uitgaan dat alles in orde is.

Kaarten liggen aan de kassa
Betaalde kaarten worden nooit opgestuurd, ze liggen klaar aan de kassa. Het volstaat de naam door te geven waaronder de reservatie gebeurde.

Korting
Kortingsprijzen gelden, tenzij anders vermeld, voor studenten (incl. scholieren) en houders van een Muziekmozaïek-pas. We vragen wel om spontaan je studentenkaart/Muzmoz-pas te tonen aan de kassa (ook als je via overschrijving betaald hebt).

Annuleren?
Tot 24u op voorhand is het mogelijk een betaalde reservatie te annuleren via e-mail. De reservatie wordt dan omgezet naar een ander concert/bal naar keuze (we betalen niet terug).

Sodexo
We aanvaarden Sodexo-cultuurcheques.

Vragen?
Nog vragen? Contacteer ons via dit formulier.
Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn