Folk in Leuven
Programma .:. Muziekworkshops
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Muziekworkshops
Overzicht
Improvisatie met Baltazar Montanaro
Zo 6/12/2009, 11-17u, 25€, Oratoriënhof
UITGESTELD NAAR VOORJAAR 2010 (datum volgt)


Baltazar speelt viool bij de Franse groep Zef en in duo met o.a. Sophie Cavez en Pablo Golder. In deze workshop zal hij focussen op improvisatie. Zelf omschrijft hij het als volgt: "Bienvenue à tous, ce stage est un stage de musique libre. Chacun ira chercher dans son instrument les sons qui n'ont peur de rien. Nous allons nous concentrer sur "l'instant" et voyager avec l'émotion pour seul guide

Zang en zangbegeleiding met Olle Geris en Wim Claeys
Zo 14/3/2010, 11-17u, 25€, Oratoriënhof

Altijd al gedroomd om met jouw instrument een zanger(es) te begeleiden? Altijd al als zanger(es) eens ondersteund willen worden door begeleidingsinstrumenten? Neem dan zeker deel aan deze workshop. Naar aanleiding van Idool 1900, een project rond oude volksliedjes, met Wim Claeys, Wouter Vandenabeele, Maarten Decombel en vocalisten Marc Hauman, Olle Geris en Walter De Buck, organiseert Muziekmozaïek in samenwerking met Folk in Leuven deze dagcursus.
Lesgevers
Wim Claeys staat in voor de begeleidingsinstrumenten, Olle Geris voor de zang.
Voorwaarden
Zowel zangers, zangeressen als begeleidingsinstrumenten zijn welkom. Voor de begeleidingsinstrumenten is enige basiskennis nodig (akkoorden kunnen spelen).
Opgelet: inschrijven via Muziekmozaïek.
Gelieve bij inschrijving ook mee te delen welk(e ) instrument(en) je zal meebrengen.

Wat & waar?
Vanaf dit seizoen bieden we regelmatig thematische muziekworkshops aan, onder leiding van ervaren muzikanten. De workshops/stages gaan telkens door op zondag van 11 tot 17u in het Oratoriënhof, Mechelsestraat, 3000 Leuven.

Inschrijvingen en voorwaarden

Prijs & betaling
Deelnemen aan een muziekworkshop kost 25€.
Je moet het bedrag meteen na je inschrijving overschrijven op rekeningnummer 735-0153063-82 van Folk in Leuven vzw met de mededeling: Muziekworkshop + datum + je naam.

Inschrijven
Om in te schrijven stuur je een e-mail naar dit adres met je voornaam, familienaam, en telefoonnummer(s), en de data van de workshops waarvoor je inschrijft.
Als je in één mail meerdere personen inschrijft, moet je van elke persoon het e-mailadres en telefoonnummers vermelden.
Het aantal plaatsen is beperkt. Wij noteren de inschrijvingen in volgorde van betaling! Zolang je betaling niet op de bankrekening staat, ben je niet zeker van je plaats! Door je in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden .

Annulatievoorwaarden
Annuleren kan via mail naar dit adres.
- Als je meer dan 48u voor het begin van de stage annuleert, betaal je 5 € administratiekosten en recupereer je de rest van je inschrijvingsgeld.
- Als je minder dan 48u voor het begin van de stage annuleert, verlies je het inschrijvingsgeld. Als je zelf een vervanger vindt, of als er op dat moment nog iemand van de wachtlijst jouw plaats kan innemen, dan betaal je enkel de administratiekosten.
- Door je in te schrijven engageer je je om te betalen. Als je daarna niet annuleert, blijf je sowieso het hele bedrag verschuldigd.
Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn