Folk in Leuven
Programma .:. Dansjams en -workshops
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Dansjams en -workshops
Overzicht
Schottischvariaties en taigapolska met Linda Kuha
do 25/11/10, 20u, 10€/8€, Oratoriënhof

Finse dansleerkracht Linda brengt Leuven in contact met nieuwe variaties en versies van schottisch en polska. Wist je dat je schottisch ook in een groep kan dansen? Tijdens de workshop leren we ook basispassen van taigapolska, een vloeiende, bewegende vorm van polska. Voor semi-gevorderde en gevorderde dansers die een basiskennis van schottisch hebben. Geen voorkennis van polska nodig. De workshop wordt in het Nederlands gegeven.
Inschrijven kan via mail naar dit adres met vermelding van naam/namen van de deelnemer(s), e-mail en telefoonnummer.

Dansjams
20u, vrije bijdrage

Data voor 2010-2011 volgen nog.

Dansworkshops
Vanaf het seizoen 2008-2009 organiseren we regelmatig dansworkshops, gericht op een specifiek thema. Onze eerste gast was Gérard Godon, accordeonist van Parasol. Sindsdien waren ook Evelyne Lauwers en Koen Dhondt te gast.


Dansjams
Als muzikanten mogen samenkomen om wat te spelen, dan mogen dansers dat ook. Om iets bij te leren of gewoon voor het dansplezier, met cd's of live-muziek, het maakt niet uit. In samenwerking met de Folkbalbende organiseert Folk in Leuven ongeveer maandelijks een dergelijke oefensessie. Toegang is gratis (vrije bijdrage) en iedereen is welkom!Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn