Folk in Leuven
Programma .:. Concerten .:. Naragonia ~ De Zwarte Geitjes
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Naragonia~De Zwarte Geitjes
Za 12/11/11, 20u15 - Oratoriënhof
De Zwarte Geitjes
De Zwarte Geitjes brengen folk met een redelijk (ongewoon?) instrumentarium: piano, altviool, gewone viool, althobo, en een hele resem blokfluiten. Soms komt er zelfs nog iets bij zoals een tin whistle of een bodhran. Ze hebben tot nu toe zowel balmuziek als luistermuziek gespeeld, en zijn bezig hun repertoire uit te breiden met eigen nummers.



Met: Leen De Blauwe (viool, althobo), Anneleen Brabants (altviool, piano), Bart Mellaerts (blokfluiten).

Naragonia Quartet (cd-voorstelling "Batiska")
Naragonia heeft een nieuwe cd, de vierde al. En dat is er eentje in kwartetbezetting. Op Batiska voegen Wouter Vandenabeele en Maarten Decombel zich bij Toon en Pascale om Naragonia te versterken met hun viool- en gitaar-/mandolaklanken. Niet als gastmuzikanten, zoals op vorige cd's, maar als volwaardige leden van de goep. En het resultaat staat als een huis.

Met: Toon Van Mierlo (diatonische accordeon, fluiten, sax, doedelzak, ...), Pascale Rubens (diatonische accordeon, viool), Maarten Decombel (gitaar, mandola), Wouter Vandenabeele (viool).

VVK: 9€/6€ - Kassa: 10€/7€
Reserveren kan via dit formulier.

In samenwerking met CC Ora en met steun van Sabam, Win for Life en de Provincie Vlaams-Brabant.
Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn