Folk in Leuven
Programma .:. Concerten .:. Snaarmaarwaar ~ Sara Salvérius
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Snaarmaarwaar ~ Sara Salvérius
Do 8/4/10, 20u15 - 9/6€ - Oratoriënhof
Sara Salvérius
Sara was al in verschillende bezettingen op onze podia te zien. Tegenwoordig voert ze voor haar studies aan het conservatorium van Gent een onderzoek naar de versieringen in de Ierse muziek op de verschillende accordeonklavieren. Het eindproject, een concert samen met Jeroen Geerinck en Wouter Vandenabeele, komt ze ook in Leuven voorstellen. Hou u klaar voor een avontuurlijke muzikale tocht door Ierland.

Met: Sara Salvérius (chromatische accordeon), Jeroen Geerinck (gitaar) & Wouter Vandenabeele (viool).

Snaarmaarwaar
Onze specialiteit: cd-voorstellingen een jaar na het verschijnen van de cd in kwestie. "U gelooft uw oren niet", begint hun perstekst. En inderdaad, we geloven onze oren nog altijd niet. Wat Maarten, Peter en Jeroen uit hun instrumenten krijgen, grenst aan het onwaarschijnlijke: "Eens de gitaar, mandola en mandoline ingesnoerd zijn, is het dan ook bijzonder moeilijk om dit drietal in te tomen. Hoewel de combinatie op het eerste zicht een beperking lijkt, zetten de heren bij momenten een imposante klankmuur neer. In hun muziek hoor je echo's van Portugese fado, Bluegrass, Ierse sessies en Italiaanse sferen. Hét geheim echter van Snaarmaarwaar zit hem in het moeiteloos samengaan van zachte lyriek en pompende energie."

Met: Maarten Decombel (mandola), Peter Daems (mandoline) & Jeroen Geerinck (gitaar).

myspace Snaarmaarwaar

Reserveren kan via dit formulier.

In samenwerking met CC Ora.
Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn