Folk in Leuven
Programma .:. Concerten .:. Lenny ~ Martine De Kok
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Lennaert Maes ~ Martine De Kok
Do 25/3/10, 20u15 - 9/6€ - Oratoriënhof
Martine De Kok (solo)
Martine de Kok studeerde in 2005 af aan de kleinkunstrichting van Studio Herman Teirlinck waar ze o.a. les kreeg van Wannes van de Velde, en studeert nu voltijds piano op de Antwerpse Jazzstudio. Ze schrijft tekst/muziek voor theaterproducties, speelt in verschillende bands & jazzcombo's en treedt regelmatig op in duo met Maarten Westra Hoekzema. In het voorjaar van 2009 verscheen haar debuut-EP "Woestijn" met eigen Nederlandstalige nummers, en die komt ze voorstellen op onze zolder.

Met: Martine De Kok (zang, piano, accordeon).

myspace Martine De Kok

Lennaert Maes (solo)
Lennaert Maes is vooral bekend als de frontman van Lenny en de Wespen. Maar hij doet het ook solo, alleen met zijn gitaar. Een juryrapport omschreef hem ooit als volgt: "Prachtige teksten, sterke composities, een warme, snel schakelende stem en goede, geplaatste grappen. Lenny is innemend en authentiek. Lenny hééft het gewoon." Zijn vorige doortocht op onze zolder in het najaar van 2007 overtuigde ons om hem nog eens terug te laten komen.

Met: Lennaert Maes (zang, gitaar).

website / myspace

Reserveren kan via dit formulier.

In samenwerking met CC Ora en Jeugdcentrum Vleugel F.

Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn