Folk in Leuven
Programma .:. Folkbal Leuven .:. Nele Paelinck ~ Wör ~ Pablo Golder
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Nele Paelinck ~ Wör ~ Pablo Golder
Do 10/2/11, deuren 19u20, bal 20u10 - Predikherenkerk
19u30-20u10: dansinitiatie
Aangezien er vrij veel vraag naar was, voorzien we nu voor de start van elk bal een korte dansinitiatie. Op +/- 40 minuten worden enkele basisdansen aangeleerd door onze initiatoren.

Nele Paelinck
Nele (ex-Orbál en tegenwoordig vooral bekend van School is Cool) is een graag geziene gaste op onze bals. Gewapend met haar accordeon brengt ze een dansbare mix van pure folk en folky versies van rock-/popnummers en klassieke stukken.

Wör
Na een onvergetelijke Flanders Etno in de zomer van 2010 beslissen Naomi, Bert, Pieterjan en Jeroen om op (folk)excursie te gaan in Zweden. Geïnspireerd door beide ervaringen slaan ze de handen muzikaal in elkaar. WöR is het resultaat van een gemeenschappelijke interesse in Britse, Scandinavische en Vlaamse folk.

Met: Naomi Vercauteren (viool), Bert Ruymbeek (chromatische accordeon), Pieterjan Van Kerckhoven (doedelzak en sax), Jeroen Knapen (gitaar).

Pablo Golder
Accordeonist Pablo Golder is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de vaste waarden binnen de Belgische folkscène. Hij speelde voor ons al met Los Pablos, Sophie Cavez, Toon Van Mierlo en Les frères Tarzanelli. Vanavond doet hij het op zijn eentje.

VVK: 8€/6€ - Kassa: 9€/7€
Reserveren kan via dit formulier.

In samenwerking met 30CC.
Foto's Mira Feryn/Roos Uwaerts/Wör
Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn