Folk in Leuven
Programma .:. Bals .:. EmBRIO ~ Suskewiet
Schrijf hier in op onze nieuwsbrief.
Bal Intiem 0910/3
Do 3/12/09, 20u - 8/6€ - Predikherenkerk
Suskewiet
Tijdens het voorjaar van 2009 dook accordeonist Klaas Keymolen (AedO) onder op de zolder van 't Smiske. In dit voormalig duivenkot leidde hij al dansend en spelend enkele vrienden op tot rasechte folkmuzikanten. Het resultaat? Eigen nummers met in "de meeste nummers ergens iets van een vogel in de titel". De naam? Suskewiet! Voor de gelegenheid brengen ze een intieme versie van hun repertoire.

Met: Tom Tilley (gitaar), Jan Coussens (percussie) & Klaas Keymolen (diatonische accordeon).

myspace Suskewiet

EmBRIO
Het kleine broertje van EmBRUN. In trio brengen Bert, Jonas en Ludo intieme en subtiele dansmuziek op hun half muziekinstrumentenmuseum. Op folkroddels lazen we het volgende: "Bert ruilt zijn onafscheidelijke accordeon al eens in voor de bandoneon, Ludo laat zich van zijn zachtere kant zien op gitaar en Jonas tovert zowaar een luit tevoorschijn die hij dan ook nog schitterend weet te bespelen. Zij brengen daarnaast ook veel variatie in de dansnummers (naast mazurka, wals en scottish ook eens een wals in 5, polska, plinn, tricot of rondo en couple ….) die zowel muzikaal als (dans)ritmisch helemaal goed zitten."

Met: Bert Leemans (chromatische accordeon, bandoneon, accordina), Jonas Scheys (elektrische bas, gitaar, luit) & Ludo Stichelmeyer (percussie, chromatische accordeon, gitaar).

myspace EmBRIO

Reserveren kan via dit formulier.

In samenwerking met 30CC.
Folk in Leuven vzw - A. Bastinstraat 36, 3000 Leuven - fil @ folkinleuven.be - www.folkinleuven.be - KBC 735-0153063-82 - BTW BE0.882.929.335 - © 2009 folkinleuven.be - foto's © Mira Feryn